Bagietka podwójnie czosnkowa

5 (150 ocen)

Przekąska na mecz :)

Składniki:

  • 1 bagietka
    1/2 główki czosnku
    3 łyżki kaparów
    1 puszka tuńczyka
    czosnek w zalewie
    olej
Wystaw ocenę:

5 (150 ocen)

Bagietka podwójnie czosnkowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Bagietkę kroimy w plastry, wcieramy w nie przeciśnięty przez praskę czosnek i skrapiamy olejem. Grillujemy na patelni.
  • 2. Kapary rozgniatamy w moździerzu, dodajemy osączonego tuńczyka, mieszamy. Na bagietkę nakładamy pastę tuńczykową i w każdą wciskamy ząbek czosnku z zalewy. Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Bagietki Czosnek Tuńczyk

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Przekąska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować