Chrupiąca bagietka czosnkowa z pomidorem i mozarellą

3.5 (2 ocen)

  • 30 min
  • Dla 4 osób

Pyszna i szybka przekąska z bagietki czosnkowej z dodatkiem pomidora i mozarelli

  • 30 min
  • Dla 4 osób

Składniki:

  • - bagietka czosnkowa
    - kulka mozarelli
    - pomidor malinowy
    - suszony majeranek
    - pieprz
Wystaw ocenę:

3.5 (2 ocen)

Zobacz również:

Bagietka Przekąski

Chrupiąca bagietka czosnkowa z pomidorem i mozarellą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Bagietkę czosnkową pokroić, na każdy kawałek położyć plaster pomidora malinowego, na to plaster mozarelli, następnie trochę pieprzu i suszonego majeranku. Wstawić do rozgrzanego piekarnika i piec w 200'C przez ok. 15 min.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Bagietki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować