Chrupiąca bagietka czosnkowa z pomidorem i mozarellą

  • wyświetlono: 152 |
  • dodany do książki kucharskiej: 6 |
  • polecenia: 0

Pyszna i szybka przekąska z bagietki czosnkowej z dodatkiem pomidora i mozarelli

IMAG5432
  • 4 porcje
  • 30min

Składniki

- bagietka czosnkowa
- kulka mozarelli
- pomidor malinowy
- suszony majeranek
- pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Chrupiąca bagietka czosnkowa z pomidorem i mozarellą

  • 1. Bagietkę czosnkową pokroić, na każdy kawałek położyć plaster pomidora malinowego, na to plaster mozarelli, następnie trochę pieprzu i suszonego majeranku. Wstawić do rozgrzanego piekarnika i piec w 200'C przez ok. 15 min.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

bagietka z mozarelląbagietka czosnkowa z pomidorem

Komentarze

Podobne przepisy

Muffinki kapuściane z mozarellą

Dodane przez: Armi As

Muffinki kapuściane z mozarellą

Znalazłam w lodówce pół główki...

Mini-kanapeczki z bagietki

Dodane przez: czarrna

Mini-kanapeczki z bagietki

Szybka przekąska :)

pieczarki

Dodane przez: Habibi Chi

Chrupiące pieczarki z piekarnika

Szybka i smaczna przekąska, na...

Cukiniowe krążki

Dodane przez: kada

Cukiniowe krążki z twarogiem i sosem czosnkowym

Pyszna, aromatyczna, chrupiąca...

BAGIETKI Z PASTĄ Z FETY ORAZ SZYNKĄ SZWARCWALDZKĄ I KIEŁKAMI

Dodane przez: magdzia44448

BAGIETKI Z PASTĄ Z FETY ORAZ SZYNKĄ SZWARCWALDZKĄ...

Propozycja wyjątkowego śniadania,...

Mufinki kapuściane z mozarellą

Dodane przez: Armi As

Mufinki kapuściane z mozarellą

Znalazłam w lodówce pół główki...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE