Bagietka czosnkowa z grilla

4.5 (172 ocen)

Pieczywo do dań z grilla

Składniki:

  • 1 bagietka
    5 dkg sera żółtego
    2 łyżki masła
    po kilka gałązek szczypiorku i pietruszki
    2 ząbki czosnku
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (172 ocen)

Zobacz również:

Bagietka Grill

Bagietka czosnkowa z grilla - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Masło wymieszać z posiekanymi ziołami, przeciśniętym przez praskę czosnkiem i przyprawami. Bagietkę ponacinać i każde nacięcie posmarować masłem, wierzch posypać startym serem. Bagietkę zawinąć w folię aluminiową i piec na grillu około 15 minut.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Bagietki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Grill

Podobne przepisy

To może cię zainteresować