Wiosenna sałatka z rzodkiewkami i jajkami

4.5 (199 ocen)

  • 25 min
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Wiosenna sałatka zagościła w moim domu.

  • 25 min
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • pęczek rzodkiewek
    2 zielone ogórki świeże
    5 jajek
    pęczek szczypiorku
    jogurt naturalny lub śmietana
    sól
Wystaw ocenę:

4.5 (199 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Wiosenna sałatka z rzodkiewkami i jajkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pęczek rzodkiewek myjemy i kroimy w drobną kostkę.Zielone ogórki obieramy i kroimy w kostkę.Jajka gotujemy,obieramy i kroimy w kostkę.Dodajemy posiekany szczypiorek i jogurt lub śmietanę.Doprawiamy solą i mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Rzodkiewka Ogórek

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować