SURÓWKA Z SELERA NACIOWEGO

5 (169 ocen)

Bardzo smaczna,szybka w przygotowaniu i zdrowa surówka do dań mięsnych pieczonych.

Składniki:

  • 3 łodygi selera naciowego
    2 łyżki chrzanu tartego w occie
    2 łyżki majonezu
    1 łyżeczka cukru
    sól,pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

5 (169 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Surówka z selera naciowego - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • surówka z selera naciowego 1. Łodygi selera obrać obieraczką do warzyw,umyć.Każdą łodygę przekroić wzdłuż i pokroić w kostkę.Przyprawić solą,pieprzem do smaku,wsypać cukier.Dodać chrzan,majonez i wymieszać.
  • surówka z selera naciowego 2. Przełożyć na półmisek,ozdobić.
  • surówka z selera naciowego 3. Można podać jako dodatek np.do pieczonych udek.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować