Użytkownik AgataT
w dniu 09.03.2017 11:44 skomentował:
Użytkownik AgataT
w dniu 09.03.2017 11:44 skomentował:
Użytkownik AgataT
w dniu 09.03.2017 10:14 skomentował:
Użytkownik AgataT
w dniu 09.03.2017 09:09 opublikował przepis:
Pomimo swojej śmiesznej nazwy smakuje wspaniale.
Użytkownik AgataT
w dniu 09.03.2017 08:45 opublikował przepis:
Mimo tego że wyglada na czasochłonny robi się go szybko.Jest bardzo,bardzo smaczny.
Użytkownik AgataT
w dniu 06.03.2017 10:52 opublikował przepis:
Każdego mojego gościa ciekawiły tak podane jajka.
Użytkownik AgataT
w dniu 06.03.2017 09:48 skomentował:
Użytkownik AgataT
w dniu 06.03.2017 01:39 opublikował przepis:
Zawsze robię to ciasto aby wykorzystać białka które zostają mi przy smażeniu pączków lub faworków.
Użytkownik AgataT
w dniu 06.03.2017 01:21 opublikował przepis:
Bankuchen to tradycyjny wypiek który jest wypiekany nad ogniem. Lecz można upiec go także w piekarniku. Smakuje tak samo,tylko brakuje sęków.