Tortellini ugotować w osolonej wodzie do miękkości. Odcedzić na sicie i ostudzić. Papryki pokroić w średnią kostkę. Kukurydzę odcedzić na sicie. Szynkę pokroić w kostkę. Ogórek przekroić na pół i łyżeczką wydrążyć miąższ. Wtedy ogórek nie będzie puszczał wody. Pokroić w kostkę. Wszystko razem wymieszać. Dodać trochę majonezu i śmietany. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Tortellini ugotować w osolonej wodzie do miękkości. Odcedzić na sicie i ostudzić. Papryki pokroić w średnią kostkę. Kukurydzę odcedzić na sicie. Szynkę pokroić w kostkę. Ogórek przekroić na pół i łyżeczką wydrążyć miąższ. Wtedy ogórek nie będzie puszczał wody. Pokroić w kostkę. Wszystko razem wymieszać. Dodać trochę majonezu i śmietany. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Tortellini ugotować w osolonej wodzie do miękkości. Odcedzić na sicie i ostudzić. Papryki pokroić w średnią kostkę. Kukurydzę odcedzić na sicie. Szynkę pokroić w kostkę. Ogórek przekroić na pół i łyżeczką wydrążyć miąższ. Wtedy ogórek nie będzie puszczał wody. Pokroić w kostkę. Wszystko razem wymieszać. Dodać trochę majonezu i śmietany. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Tortellini ugotować w osolonej wodzie do miękkości. Odcedzić na sicie i ostudzić. Papryki pokroić w średnią kostkę. Kukurydzę odcedzić na sicie. Szynkę pokroić w kostkę. Ogórek przekroić na pół i łyżeczką wydrążyć miąższ. Wtedy ogórek nie będzie puszczał wody. Pokroić w kostkę. Wszystko razem wymieszać. Dodać trochę majonezu i śmietany. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Komentarze