Salatka wiedenska

4.5 (168 ocen)

W troche innej wersji niz ta oryginalna ale rownie dobra.

Składniki:

  • 5 parowek cienkich
    5 ziemniakow ugotowanych w mundurkach
    1 sloiczek cebulek marynowanych
    1 sloiczek papryki marynowanej
    5 ogorkow konserwowych
    majonez
    sol,pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (168 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Salatka wiedenska - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Parowke ugotowac i pokroic w cienkie krazki,ziemniaki obrac ze skorki i pokroic w kostke jak rowniez ogorki konserwowe,papryke natomiast w cienkie paski.Wszystkie skladniki polaczyc ze soba,dodac cebulke marynowana,majonez i doprawic do smaku.

Porady

Ilosc majonezu zalezy od wlasnego gustu, ja daje 2 lyzki zeby polaczyc skladniki.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Sałata

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować