Kargule

4.42 (175 ocen)

  • 45 min

Pyszne, lekkie kotleciki z kurczaka

  • 45 min

Składniki:

  • podwójna pierś kurczaka,
    1 por,
    1 czerwona papryka,
    1 puszka kukurydzy,
    20 dag sera żółtego,
    2 jajka,
    2 łyżki mąki,
    sól,
    vegeta,
    pieprz
Wystaw ocenę:

4.42 (175 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Kargule - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mięso pokroić na drobne kawałki, wrzucić do miski, dodać pokrojoną w kostkę paprykę, potarty ser, pokrojony por, kukurydzę, wymieszać. Dodać pozostałe składniki. Smażyć małe kotleciki na rozgrzanym oleju.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

4.5 (144 ocen)

KARGULE

4.5 (144 ocen)

KARGULE

AMELA UWIELBIAM ROZMAJITOŚCI Z KUCZAKA. 1 godz. 30 min

To może cię zainteresować