Pyszny krem, którego można używać do przekładania ciasteczek, jako dodatek do kremów do tortów, do nadziewania pączków, do naleśników... Niezwykle łatwy w przygotowaniu.
Użytkownik Doraa
w dniu 25.09.2014 11:25 opublikował przepis:
W pierwszym momencie można pomyśleć, że na talerzu mamy inny rodzaj mięsa niż kurczak a to za sprawą wina, w którym się dusiło. To właśnie jemu zawdzięcza ono ten kolor. Udka są mięciutkie i świetnie smakują z dodatkiem winnego sosu, pysznymi śliwkami i z maślano-tymiankową kaszą gryczaną.
Użytkownik Doraa
w dniu 22.09.2014 17:36 opublikował przepis:
Koktajl pełen witamin i pierwiastków mineralnych. Wspomaga układ krwionośny, dodaje witalności i walczy z cholesterolem. Warto go pić. Regularnie. Na zdrowie!