Jadłam ją na weselu u znajomych i w myślach „notowałam” składniki.
Lubię gotować, często sama wymyślam dania.
Odkąd zobaczyłam to ciasto na blogu "przyjemność z pieczenia" wiedziałam że muszę je wypróbować.Kusiło mnie swoim nietypowym wyglądem i przepięknym,wiosennym kolorem.No i mogę powiedzieć,że ciasto jest rewelacyjne.W środku wilgotne,przyjemne i nie za słodkie.
Fantastyczne w smaku.Dla mnie najlepsze ciasto jakie jadłam do tej pory
Moja rodzina uwielbia to ciasto, nie mogli uwierzyć, że jego głównym składnikiem jest marchewka. Dwie warstwy kremu w połączeniu z korzennym ciastem sprawiają, że nie można przejść wobec tego ciasta obojętnie, przekonajcie się sami
Od dawna chciałam,upiec takie ciastka. Są nie dość że pyszne, rozpływają się w ustach to można nabrać nie jedną osobę. Wyglądają jak prawdziwe pieczarki.