Użytkownik Annrege
w dniu 05.01.2016 10:12 opublikował przepis:
Ten przepis jest kultywowany w śląskich rodzinach od wielu pokoleń. Choć doczekał się wielu modyfikacji to jednak smak tradycji nadal wygrywa na wielu naszych stołach.
Użytkownik Annrege
w dniu 15.09.2015 13:49 skomentował:
Użytkownik Annrege
w dniu 25.09.2014 16:30 opublikował przepis:
Dość tani obiad dla wielbicieli podrobów.
Użytkownik Annrege
w dniu 29.11.2012 08:31 opublikował przepis:
Połączenie moich ulubionych pierogów czyli mięsnych oraz z kapustą i grzybami...tak właśnie powstały pierogi z mięsem i leśnymi grzybami.
Użytkownik Annrege
w dniu 27.11.2012 10:19 opublikował przepis:
Ten kompot przypomina mi zawsze o nadchodzącym 1 listopada, a to dlatego, że cały "sezon dyniowy" czyli październik pijemy go prawie codziennie.
Użytkownik Annrege
w dniu 25.11.2012 21:47 opublikował przepis:
Maż jest pasjonatem dziczyzny dlatego próbuję ją przyrządzać na różne sposoby. To danie dla lubiących kontrasy w smakach.
Użytkownik Annrege
w dniu 20.11.2012 14:10 opublikował przepis:
Często robimy w domu pizze kiedy w lodówce zalegają mi pozostałości po śniadaniach i kolacjach.
Użytkownik Annrege
w dniu 19.10.2012 19:53 skomentował:
Użytkownik Annrege
w dniu 19.10.2012 12:12 opublikował przepis:
Wasze ulubione krokiety z mięsem oraz z kapustą i grzybami teraz można połączyć w wyjątkowy smak mięsa i leśnych grzybów.
Użytkownik Annrege
w dniu 15.10.2012 21:46 opublikował przepis:
Doskonały sposób aby przekonać opornych do spróbowania surowych pieczarek.
Użytkownik Annrege
w dniu 10.10.2012 11:27 opublikował przepis:
Idealny przepis dla fanów szpinaku.