press ENTER to search
Hannover
Obserwujących: 1
Bardzo szybciutko i prosto się robi a na patyczek można nadziewać dowolne kompozycje.
5 (149 ocen)
Robi się go w 5 minut a piecze godzinę. Nie trzeba go zagniatać ani czekać, aż wyrośnie, więc można go upiec rano i jeszcze zdążyć zrobić z niego kanapki na śniadanie :)
4.99 (157 ocen)
Wg mnie jest o niebo lepszy niż tradycyjny. Śliwka nadaje wyrafinowanego smaku.
5 (153 ocen)
Domowy kebab wyszedł o wiele lepszy niż z prawdziwej kebabiarni jest naprawdę bardzo prosty do wykonania chwila moment i czekanie aż się upiecze w zaledwie 40 minut mamy soczyste mięsko i wychodzi z tej porcji naprawdę sporo!
4.99 (150 ocen)
Dodane przez: Jola1977-1977
5 (9 ocen)
Inspiracje, porady i sezonowe przepisy wybrane przez redakcję Przyślij Przepis.