
Wróć do: Słodko-kwaśno - żurawina w roli głównej
Grillowana pierś kurczaka z oscypkiem i żurawiną
Połączenie delikatnego smaku drobiu z wędzonym aromatem sera i słodyczą żurawiny to sympatyczne trio w porę obiadową.



1. Zarejestruj się lub zaloguj na naszej stronie
2. Dodaj przepis, a zyskasz szansę publikacji w naszych magazynach i wygrania 100, 75 zł lub nagrody rzeczowej
FORUM
Składamy sobie wzajemnie życzenia :)
Witam, dziś urodziny obchodzi Jolanta (jolantagłówka)....
Dodane przez: AnetaJ
Przepisy dnia wybrane przez użytkowników
Zapraszamy do głosowania na PRZEPIS DNIA 17 STYCZNIA 2021(prosimy...
Dodane przez: Magdalena Pomorska
Witajcie Wczorajsze fotki piękne - i Basi zimowy...
Dodane przez: rena123
Ostatnio skomentowane
Dodane przez: agarybak76
Pierożki rolowane z mięsem mielonym w sosie kurkowym