
Wróć do: Słodko-kwaśno - żurawina w roli głównej
Tort z żurawiną i białą czekoladą
Połączenie żurawiny i białej czekolady jest ponadczasowe i pyszne. Tort w przygotowaniu jest prosty, ale pracochłonny. Konfiturę żurawinową możemy zrobić kilka dni wcześniej. Krem z białej czekolady robimy 1 dzień przed złożeniem tortu.



1. Zarejestruj się lub zaloguj na naszej stronie
2. Dodaj przepis, a zyskasz szansę publikacji w naszych magazynach i wygrania 100, 75 zł lub nagrody rzeczowej
FORUM
Przepisy dnia wybrane przez użytkowników
ciasta i desery: Jola1977-1977 Chrupiące tosty...
Dodane przez: EwaW2910
Gucia -czy wszystko w zerówkach to jeszcze nie wiem,...
Dodane przez: EwaW2910
tak :)
Dodane przez: EwaW2910
Ostatnio skomentowane
Dodane przez: EwaW2910
Ziołowy łosoś z puree ziemniaczano-buraczanym i szpinakiem z suszonymi pomidorami