
Wróć do: Słodko-kwaśno - żurawina w roli głównej
Tort żurawinowo-piernikowy
Efektowny i delikatny tort będzie piękną ozdobą świątecznego stołu. Konfitura z żurawiny o delikatnym posmaku pomarańczy świetnie komponuje się z puszystym pierniczkowym biszkoptem. Tort dosłownie rozpływa się w ustach :)



1. Zarejestruj się lub zaloguj na naszej stronie
2. Dodaj przepis, a zyskasz szansę publikacji w naszych magazynach i wygrania 100, 75 zł lub nagrody rzeczowej
FORUM
Dzień dobry Czy wytrawną tartę po upieczeniu można...
Dodane przez: Smaki Nati
Dorotko, niezłe połączenie. Pączki i golonka :) Ale...
Dodane przez: Basia - redaktor
Reniu, piękny ten kalendarz, będziesz mogła Amelke...
Dodane przez: Basia - redaktor
Ostatnio skomentowane
Dodane przez: Jola1977-1977
Chrupiące tosty maślane z czekoladowym kremem i marakują