ABY KLUSKI ŚLĄSKIE PRZY GOTOWANIU WYSZŁY GUMISTE.... TO DO SZLKANKI NALEJ ZIMNEJ WODY WSYP DO NIEJ ŁYŻECZKĘ MĄKI ZIEMNIACZANEJ ROZRÓB TO I WLEJ DO GOTUJĄCEJ SIĘ WODY POCZYM WŁÓŻ KLUSKI GOTUJ AŻ WYPŁYNA NA POWIESZCHNIE WSZYSTKIE !!! SMACZNEGO !
ABY KLUSKI ŚLĄSKIE PRZY GOTOWANIU WYSZŁY GUMISTE.... TO DO SZLKANKI NALEJ ZIMNEJ WODY WSYP DO NIEJ ŁYŻECZKĘ MĄKI ZIEMNIACZANEJ ROZRÓB TO I WLEJ DO GOTUJĄCEJ SIĘ WODY POCZYM WŁÓŻ KLUSKI GOTUJ AŻ WYP ...
ABY KLUSKI ŚLĄSKIE PRZY GOTOWANIU WYSZŁY GUMISTE.... TO DO SZLKANKI NALEJ ZIMNEJ WODY WSYP DO NIEJ ŁYŻECZKĘ MĄKI ZIEMNIACZANEJ ROZRÓB TO I WLEJ DO GOTUJĄCEJ SIĘ WODY POCZYM WŁÓŻ KLUSKI GOTUJ AŻ WYPŁYNA NA POWIESZCHNIE WSZYSTKIE !!! SMACZNEGO !
Komentarze