Sałatka owocowo-warzywna

0 (0 ocen)

  • 10 min

Można ją zjeść do obiadu lub samą jako przekąskę

  • 10 min

Składniki:

  • Torebka ryżu, papryka czerwona, po 2 łyżki kukurydzy i fasoli czerwonej, sok z cytryny, jabłko, pomidor, garść rodzynek, 1 pomarańcza, olej
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka owocowo-warzywna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ryż ugotować wg przepisu, owoce i warzywa umyć i pokroić w kostkę. Dać do miseczki i polać sokiem z cytryny. Wymieszać i polać olejem, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować