O mnie:
FOOD BLOG www.jembochce.pl Jestem osobą z wieloletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej. Praca w wojsku, hotelach, na statku z wyspecjalizowanymi kucharzami oraz jako szef kuchni sprawiła, że gotowanie stało się moją pasją. Umożliwiła mi również poszerzenie horyzontów kulinarnych, dzięki czemu posiadam wiedzę i umiejętności przydatne podczas pracy w kuchni. Miałem przyjemność gotować dla wielu ważnych osobistości w tym dla Prezydenta RP. Doświadczenie zawodowe oraz przebyte szkolenia pozwalają mi na zachowanie zimnej krwi w stresowych i kryzysowych sytuacjach, nie zaburzając organizacji pracy. Jestem dobrze zorganizowany, opanowany, samodzielny, pracowity, sumienny i nie boję się odpowiedzialności za powierzone obowiązki. Uczestniczyłem dwukrotnie w otwarciu dobrze prosperujących hoteli w Polsce zajmując się od podstaw zapleczem kuchennym organizując dostawców, rekrutując personel, dobierając urządzenia i sprzęt kuchenny, tworząc oferty imprezowe, układając restauracyjne karty me