Szef kuchni foto miniaturka PNG

FOOD BLOG jembochce.pl

O mnie:

FOOD BLOG www.jembochce.pl Jestem osobą z wieloletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej. Praca w wojsku, hotelach, na statku z wyspecjalizowanymi kucharzami oraz jako szef kuchni sprawiła, że gotowanie stało się moją pasją. Umożliwiła mi również poszerzenie horyzontów kulinarnych, dzięki czemu posiadam wiedzę i umiejętności przydatne podczas pracy w kuchni. Miałem przyjemność gotować dla wielu ważnych osobistości w tym dla Prezydenta RP. Doświadczenie zawodowe oraz przebyte szkolenia pozwalają mi na zachowanie zimnej krwi w stresowych i kryzysowych sytuacjach, nie zaburzając organizacji pracy. Jestem dobrze zorganizowany, opanowany, samodzielny, pracowity, sumienny i nie boję się odpowiedzialności za powierzone obowiązki. Uczestniczyłem dwukrotnie w otwarciu dobrze prosperujących hoteli w Polsce zajmując się od podstaw zapleczem kuchennym organizując dostawców, rekrutując personel, dobierając urządzenia i sprzęt kuchenny, tworząc oferty imprezowe, układając restauracyjne karty me

Obserwujących: 0

 
Wiadomość
Użytkownik FOOD BLOG jembochce.pl w dniu 12.06.2023 18:03 opublikował przepis:

Opowieści z Zielonego Ogrodu

Zapraszam do skosztowania wyjątkowego dania o nazwie „Opowieści z Zielonego Ogrodu” autorstwa Szefa Kuchni. To smakowita kompozycja, która łączy w sobie świeżość szpinaku, delikatność piersi z kurczaka oraz aromatyczne grillowane warzywa. Każdy kęs tego dania to podróż do zielonego ogrodu, gdzie smaki natury i subtelnego grillowania łączą się w doskonałą harmonię. Poczujesz, jak szpinak nadaje potrawie charakterystyczny smak, który idealnie kontrastuje z soczystą i delikatną piersią z kurczaka. Grillowane warzywa, takie jak soczyste pomidory, słodkie papryki i aromatyczne cukinie oraz lekko ostra cebulka, dodają nuty intensywnego smaku i chrupkości. Ich delikatne grillowane akcenty dodają wyjątkowego aromatu i wzbogacają całą kompozycję smakową. „Opowieści z Zielonego Ogrodu” to nie tylko danie, ale prawdziwa podróż kulinarnej przygody. Każdy składnik został tak dobrany, aby stworzyć wyjątkowy i zbalansowany smakowy krajobraz. Wszystko to przygotowane na patelni grillowej, która nadaje potrawie niepowtarzalnego aromatu i chrupiącej tekstury. To danie zachęca do delektowania się chwilą i odkrywania nowych smaków. Spróbuj „Opowieści z Zielonego Ogrodu” i pozwól, by smaki przywołały w Twojej wyobraźni obraz kolorowych ogrodowych krajobrazów, gdzie natura i grillowanie stają się jednością. Ciesz się tą smakową opowieścią, która zaspokoi Twoje podniebienie i ożywi zmysły. Więcej przepisów znajdziesz na FOOD BLOG jembochce.pl oraz na Video Blogu YouTube @jembochce_pl Zapraszam na Instagrama i Facebook. Pozdrawiam Szef Kuchni www.jembochce.pl

To może cię zainteresować