beirutbite

beirutbite

Gliwice

O mnie:

Zdaję się, że powinienem napisać tutaj coś o sobie... Hmmm...Myślę że łatwiej byłoby napisać coś na temat falafela,hommosa,czy nawet sajadie,ale spróbuję. Potrzebne będą: 50 dkg korzeni libańskich 50 dkg korzeni polskich 20 dkg miłości do gotowania 20 dkg pragnienia potraw libańskich 15 dkg fascynacji kinem 10 dkg pasji ogrodnictwa 50 ml obsesji dobrej whisky. Jedna łyżeczka ekonomii Oczywiście czosnek,sól, cytryna i oliwa z oliwek...najlepiej libańskich W dużym garnku ułozyć wszystkie składniki, dobrze wymieszać i nastwić na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia,zmnieszyć gaz i gotować przez ...44 lata,mieszać od czasu do czasu,zbierając pianę powstałę przy gotowaniu... A miałem chyba wypaść bardziej poważnie? Postaram się następnym razem:)

Obserwujących: 0

 
Wiadomość