Przepisy
Typ dania
Ciasta
Curry
Dania główne
Dania jednogarnkowe
Desery
Dodatki
Kluski
Napoje
Pasty
Pasztety
Pieczywo
Pierogi
Pizza
Placki
Potrawy z jajek
Przekąski
Przetwory
Przystawki
Sałatki
Sosy
Surówki
Wędliny
Zapiekanki
Zupy
Posiłki
Szybka kuchnia
Dania do pracy
Dania do szkoły
Drugie śniadanie
Kolacja
Lunch
Obiad
Podwieczorek
Przekąska
Śniadanie
Do spiżarni
Napitki
Kuchnie Świata
Afrykańska
Amerykańska
Azjatycka
Bliskowschodnia
Bułgarska
Chińska
Czeska
Egzotyczna
Europejska
Francuska
Grecka
Gruzińska
Hiszpańska
Indyjska
Japońska
Koreańska
Meksykańska
Polska
Staropolska
Śródziemnomorska
Tajska
Turecka
Węgierska
Włoska
Żydowska
Kuchnia kresowa
Ukraińska
Okazje
Andrzejki
Dzień kobiet
Dzień matki
Chrzciny
Grill
Halloween
Imieniny
Karnawał
Komunia
Piknik
Post
Spotkanie rodzinne
Sylwester
Święta
Tłusty czwartek
Urodziny
Walentynki
Wesele
Wielkanoc
Dzień dziecka
Impreza
Dietetyczne
Bez laktozy
Bezglutenowe
Dieta cukrzycowa
Dieta halal
Dieta hinduska
Koszerna
Niskokaloryczna
Niskotłuszczowa
Niskosodowa
Wegańska
Wegetariańska
Inne
Dla dzieci
Kuchnia fit
Szybkie i łatwe
Tanie
Sezonowe
Zupa szczawiowa ze świeżego szczawiu
Bigos z młodą kapustą
Sałatka z młodych ziemniaków
Pesto pietruszkowe
Surówka z młodej marchwi
Syrop z pokrzywy
Ciasto wiosna
Ciasto leśny mech
Gołąbki z młodej kapusty
Kiszony topinambur
Ciasta
Biszkopt
Ciasto bez pieczenia
Ciasto drożdżowe
Ciasto ucierane
Ciasto z kremem
Ciasto z budyniem
Ciasto z galaretką
Ciasto z owocami
Serniki
Tort urodzinowy
Obiady
Dania mięsne
Dania z makaronem
Dania z ryb
Dania z ziemniaków
Dania z ryżem
Domowy fast-food
Pierogi
Naleśniki
Potrawka
Obiad fit
Kulinarne inspiracje
Newsy
Galeria przepisów
Porady
Ogłoszenia
Dodaj przepis
Dodaj przepis
press ENTER to search
Fusion
Utworzona przez: Ewa Mróz | Utworzona: 29.09.2013 | Ostatnia aktualizacja: 30.09.2013 | Przepisy: 4
Przepisy
Liczba przepisów: 4
0
(0 ocen)
0
(0 ocen)
Dyniowy torcik z masą batatową
Ewa Mróz
To niezwykłe połączenie smaków - doskonały przykład smakowitego, urzekającego swoją harmonijną słodyczą ciasta na bazie..WARZYW. Nikt nie zgadnie, że ta pyszna, intensywnie pomarańczowa masa zrobiona jest z ziemniaków- słodkich batatów. Piękny kolor bez żadnych sztucznych barwników. Autorski przepis
1 godz. 40 min
usuń
0
(0 ocen)
0
(0 ocen)
Tarta na bazie migdałowego pesto z cykorią i gruszkami
Ewa Mróz
Dziś przepis na wytrawną tartę z wykorzystaniem migdałowego pesto na bazie roszponki. Goryczkowaty smak cykorii zostaje przełamany słodyczą gruszek. Całość zapieczona jest pod serowym beszamelem z wykorzystaniem dwóch gatunków sera. Naprawdę fajna propozycja obiadowa.
1 godz. 10 min
usuń
4.5
(175 ocen)
4.5
(175 ocen)
Tarta z jabłkami i winogronami na mące kasztanowej
Ewa Mróz
Coś dla miłośników jabłek. Krucha tarta wzbogacona winogronami stanowi idealną kompozycję smakową. Wyjątkowość ciasta ukryta jest w użytej mące- typowo włoskiej, kasztanowej. Jest ona nieco słodsza od zwykłej mąki pszennej, a uzyskane z niej ciasto jest dużo bardziej kruche.
60 min
usuń
0
(0 ocen)
0
(0 ocen)
Winogronowy sernik z masłem orzechowym
Ewa Mróz
Sezon na winogrona rozpoczęty. Pora więc przygotować coś z ich udziałem w roli głównej. Co powiecie na winogronowy sernik z dodatkiem słonego masła orzechowego. Pycha!
1 godz. 10 min
usuń
Czy na pewno chcesz usunąć książkę kucharską?
Czynność ta spowoduje usunięcie książki wraz z zapisanymi w niej odnośnikami do przepisów. Zmiany nie można cofnąć.
Czy na pewno chcesz usunąć przepis z książki kucharskiej?
Edytuj książkę kucharską
Loading...