Zatopiony jabłecznik czyli pyszny placek z kawałkami jabłek zanurzonymi w cieście. Przepis jest niemiecki i stąd nazwa. Jabłka kroimy w dekoracyjną kratkę i posypujemy kawałkami orzechów lub migdałów. Domownicy będą zachwyceni.
Edyta Guhl
2/3. Zanurzony jabłecznik
Zatopiony jabłecznik czyli pyszny placek z kawałkami jabłek zanurzonymi w cieście. Przepis jest niemiecki i stąd nazwa. Jabłka kroimy w dekoracyjną kratkę i posypujemy kawałkami orzechów lub migdałów. Domownicy będą zachwyceni.
Edyta Guhl
3/3. Zanurzony jabłecznik
Zatopiony jabłecznik czyli pyszny placek z kawałkami jabłek zanurzonymi w cieście. Przepis jest niemiecki i stąd nazwa. Jabłka kroimy w dekoracyjną kratkę i posypujemy kawałkami orzechów lub migdałów. Domownicy będą zachwyceni.