Ewelina Pędzikowska
1/8. Zapiekane cannelloni z cukinii, mięsa mielonego w sosie pieczarkowym
Ewelina Pędzikowska
2/8. Zapiekane cannelloni z cukinii, mięsa mielonego w sosie pieczarkowym
Ewelina Pędzikowska
3/8. Zapiekane cannelloni z cukinii, mięsa mielonego w sosie pieczarkowym
Ewelina Pędzikowska
4/8. Zapiekane cannelloni z cukinii, mięsa mielonego w sosie pieczarkowym
Ewelina Pędzikowska
5/8. Zapiekane cannelloni z cukinii, mięsa mielonego w sosie pieczarkowym
Ewelina Pędzikowska
6/8. Zapiekane cannelloni z cukinii, mięsa mielonego w sosie pieczarkowym
Ewelina Pędzikowska
7/8. Zapiekane cannelloni z cukinii, mięsa mielonego w sosie pieczarkowym
Ewelina Pędzikowska
8/8. Zapiekane cannelloni z cukinii, mięsa mielonego w sosie pieczarkowym