Serbska strucla z makiem to rodzaj ciasta francuskiego. Warstwy drożdżowego ciasta przekładamy dużą ilością masła. Następnie całość rozwałkowujemy jak najcieniej. Kroimy na paski o wymiarach naszej foremki. Przekładamy makiem i pieczemy. Pyszne ciasto do kawki i herbaty.
Edyta Guhl
2/3. Serbska strucla z makiem
Serbska strucla z makiem to rodzaj ciasta francuskiego. Warstwy drożdżowego ciasta przekładamy dużą ilością masła. Następnie całość rozwałkowujemy jak najcieniej. Kroimy na paski o wymiarach naszej foremki. Przekładamy makiem i pieczemy. Pyszne ciasto do kawki i herbaty.
Edyta Guhl
3/3. Serbska strucla z makiem
Serbska strucla z makiem to rodzaj ciasta francuskiego. Warstwy drożdżowego ciasta przekładamy dużą ilością masła. Następnie całość rozwałkowujemy jak najcieniej. Kroimy na paski o wymiarach naszej foremki. Przekładamy makiem i pieczemy. Pyszne ciasto do kawki i herbaty.