Podgardle wieprzowe najlepsze jest chudsze. Wędzone metodą garnkową. Idealne do smażenia z niego skwarek pod jajecznicę czy do zasmażek zup, w których potrzebny jest posmak wędzonki.
Mariola Zalewska
2/11. Podgardle wieprzowe wędzone.
Podgardle wieprzowe najlepsze jest chudsze. Wędzone metodą garnkową. Idealne do smażenia z niego skwarek pod jajecznicę czy do zasmażek zup, w których potrzebny jest posmak wędzonki.
Mariola Zalewska
3/11. Podgardle wieprzowe wędzone.
Podgardle wieprzowe najlepsze jest chudsze. Wędzone metodą garnkową. Idealne do smażenia z niego skwarek pod jajecznicę czy do zasmażek zup, w których potrzebny jest posmak wędzonki.
Mariola Zalewska
4/11. Podgardle wieprzowe wędzone.
Podgardle wieprzowe najlepsze jest chudsze. Wędzone metodą garnkową. Idealne do smażenia z niego skwarek pod jajecznicę czy do zasmażek zup, w których potrzebny jest posmak wędzonki.
Mariola Zalewska
5/11. Podgardle wieprzowe wędzone.
Podgardle wieprzowe najlepsze jest chudsze. Wędzone metodą garnkową. Idealne do smażenia z niego skwarek pod jajecznicę czy do zasmażek zup, w których potrzebny jest posmak wędzonki.
Mariola Zalewska
6/11. Podgardle wieprzowe wędzone.
Podgardle wieprzowe najlepsze jest chudsze. Wędzone metodą garnkową. Idealne do smażenia z niego skwarek pod jajecznicę czy do zasmażek zup, w których potrzebny jest posmak wędzonki.
Mariola Zalewska
7/11. Podgardle wieprzowe wędzone.
Podgardle wieprzowe najlepsze jest chudsze. Wędzone metodą garnkową. Idealne do smażenia z niego skwarek pod jajecznicę czy do zasmażek zup, w których potrzebny jest posmak wędzonki.
Mariola Zalewska
8/11. Podgardle wieprzowe wędzone.
Podgardle wieprzowe najlepsze jest chudsze. Wędzone metodą garnkową. Idealne do smażenia z niego skwarek pod jajecznicę czy do zasmażek zup, w których potrzebny jest posmak wędzonki.
Mariola Zalewska
9/11. Podgardle wieprzowe wędzone.
Podgardle wieprzowe najlepsze jest chudsze. Wędzone metodą garnkową. Idealne do smażenia z niego skwarek pod jajecznicę czy do zasmażek zup, w których potrzebny jest posmak wędzonki.
Mariola Zalewska
10/11. Podgardle wieprzowe wędzone.
Podgardle wieprzowe najlepsze jest chudsze. Wędzone metodą garnkową. Idealne do smażenia z niego skwarek pod jajecznicę czy do zasmażek zup, w których potrzebny jest posmak wędzonki.
Mariola Zalewska
11/11. Podgardle wieprzowe wędzone.
Podgardle wieprzowe najlepsze jest chudsze. Wędzone metodą garnkową. Idealne do smażenia z niego skwarek pod jajecznicę czy do zasmażek zup, w których potrzebny jest posmak wędzonki.