Klasyczny przepis niemiecki na sernik bez sera. Głównym składnikiem jest Schmand, czyli gęsta, kwaśna śmietana o dużej zawartości tłuszczu 20- 29 %. Sernik pieczony na kruchym cieście, orzeźwiający, z dodatkiem mandarynek i żółtej galaretki. Bardzo smaczny.
Edyta Guhl
2/3. Niemiecki sernik z kwaśnej śmietany
Klasyczny przepis niemiecki na sernik bez sera. Głównym składnikiem jest Schmand, czyli gęsta, kwaśna śmietana o dużej zawartości tłuszczu 20- 29 %. Sernik pieczony na kruchym cieście, orzeźwiający, z dodatkiem mandarynek i żółtej galaretki. Bardzo smaczny.
Edyta Guhl
3/3. Niemiecki sernik z kwaśnej śmietany
Klasyczny przepis niemiecki na sernik bez sera. Głównym składnikiem jest Schmand, czyli gęsta, kwaśna śmietana o dużej zawartości tłuszczu 20- 29 %. Sernik pieczony na kruchym cieście, orzeźwiający, z dodatkiem mandarynek i żółtej galaretki. Bardzo smaczny.