Lekko słodkie bułeczki, łatwo się odrywają i długo zachowują świeżość. Warto je upiec w formie lub naczyniu żaroodpornym, wtedy utrzymują ładny kształt.
Dość szybko się je robi i są puchate. Idealne z konfiturą lub samym masłem.
Leciutkie jak chmurka ☁️
Martyna Wirkus
2/6. Maślane bułeczki
Lekko słodkie bułeczki, łatwo się odrywają i długo zachowują świeżość. Warto je upiec w formie lub naczyniu żaroodpornym, wtedy utrzymują ładny kształt.
Dość szybko się je robi i są puchate. Idealne z konfiturą lub samym masłem.
Leciutkie jak chmurka ☁️
Martyna Wirkus
3/6. Maślane bułeczki
Lekko słodkie bułeczki, łatwo się odrywają i długo zachowują świeżość. Warto je upiec w formie lub naczyniu żaroodpornym, wtedy utrzymują ładny kształt.
Dość szybko się je robi i są puchate. Idealne z konfiturą lub samym masłem.
Leciutkie jak chmurka ☁️
Martyna Wirkus
4/6. Maślane bułeczki
Lekko słodkie bułeczki, łatwo się odrywają i długo zachowują świeżość. Warto je upiec w formie lub naczyniu żaroodpornym, wtedy utrzymują ładny kształt.
Dość szybko się je robi i są puchate. Idealne z konfiturą lub samym masłem.
Leciutkie jak chmurka ☁️
Martyna Wirkus
5/6. Maślane bułeczki
Lekko słodkie bułeczki, łatwo się odrywają i długo zachowują świeżość. Warto je upiec w formie lub naczyniu żaroodpornym, wtedy utrzymują ładny kształt.
Dość szybko się je robi i są puchate. Idealne z konfiturą lub samym masłem.
Leciutkie jak chmurka ☁️
Martyna Wirkus
6/6. Maślane bułeczki
Lekko słodkie bułeczki, łatwo się odrywają i długo zachowują świeżość. Warto je upiec w formie lub naczyniu żaroodpornym, wtedy utrzymują ładny kształt.
Dość szybko się je robi i są puchate. Idealne z konfiturą lub samym masłem.
Leciutkie jak chmurka ☁️