Kruche rogaliki są drożdżowe, ale robimy je z ,, zimnego“ ciasta drożdżowego, które trzymamy w lodówce, a nie jak tradycyjne drożdżowe, które lubi ciepło i trzeba z nim uważać. Przepis pochodzi z kuchni austriackiej. Rogaliki drożdżowe są przepyszne, kruche i nie za słodkie.
Edyta Guhl
2/3. Kruche rogaliki drożdżowe
Kruche rogaliki są drożdżowe, ale robimy je z ,, zimnego“ ciasta drożdżowego, które trzymamy w lodówce, a nie jak tradycyjne drożdżowe, które lubi ciepło i trzeba z nim uważać. Przepis pochodzi z kuchni austriackiej. Rogaliki drożdżowe są przepyszne, kruche i nie za słodkie.
Edyta Guhl
3/3. Kruche rogaliki drożdżowe
Kruche rogaliki są drożdżowe, ale robimy je z ,, zimnego“ ciasta drożdżowego, które trzymamy w lodówce, a nie jak tradycyjne drożdżowe, które lubi ciepło i trzeba z nim uważać. Przepis pochodzi z kuchni austriackiej. Rogaliki drożdżowe są przepyszne, kruche i nie za słodkie.