Francuska tarta pomarańczowa to przepyszne ciasto odwracane. Delikatna, wilgotna, mięciutka, pachnąca masełkiem, z dużą ilością cukru, ale nie za słodka. Prosta do zrobienia, a jaki piękny efekt. Bardzo polecam.
Edyta Guhl
2/3. Francuska tarta pomarańczowa
Francuska tarta pomarańczowa to przepyszne ciasto odwracane. Delikatna, wilgotna, mięciutka, pachnąca masełkiem, z dużą ilością cukru, ale nie za słodka. Prosta do zrobienia, a jaki piękny efekt. Bardzo polecam.
Edyta Guhl
3/3. Francuska tarta pomarańczowa
Francuska tarta pomarańczowa to przepyszne ciasto odwracane. Delikatna, wilgotna, mięciutka, pachnąca masełkiem, z dużą ilością cukru, ale nie za słodka. Prosta do zrobienia, a jaki piękny efekt. Bardzo polecam.