Fault line cake, czyli tort z „fałszywym wnętrzem”- warstwy kremu, które mają imitować jakby zasłaniały tylko część tortu, a na środku ozdoba, która wyglada jakby uchylała rąbka tajemnicy co kryje tort.
Tort o ciekawym połączeniu smakowym: krem z batonikami Kinder Bueno, krem z białej czekolady, a całość przełamana kwaskowatością frużeliny z owoców leśnych. Polecam podzielić frużelinę na 2 części i każdą rozłożyć na biszkopt przed położeniem kremu. W zupełności jej wystarczy, a będzie smakować obłędnie.
Martyna Wirkus
2/2. Fault line cake
Fault line cake, czyli tort z „fałszywym wnętrzem”- warstwy kremu, które mają imitować jakby zasłaniały tylko część tortu, a na środku ozdoba, która wyglada jakby uchylała rąbka tajemnicy co kryje tort.
Tort o ciekawym połączeniu smakowym: krem z batonikami Kinder Bueno, krem z białej czekolady, a całość przełamana kwaskowatością frużeliny z owoców leśnych. Polecam podzielić frużelinę na 2 części i każdą rozłożyć na biszkopt przed położeniem kremu. W zupełności jej wystarczy, a będzie smakować obłędnie.