Uwielbiam aksamitny zapach i kruchość ciasta drożdżowego. Dlatego stawiam na klasyczne ciasto drożdżowe z nutą truskawki oraz odrobiną dobroci w postaci kruszonki. Jego smak zachwyca domowników. Swoją lekką wilgotnością nadaje świeżości i smaku. Nic tylko zajadać palcami :)
Klaudia Wysocka
2/4. Ciasto drożdżowe z dżemem truskawkowym
Uwielbiam aksamitny zapach i kruchość ciasta drożdżowego. Dlatego stawiam na klasyczne ciasto drożdżowe z nutą truskawki oraz odrobiną dobroci w postaci kruszonki. Jego smak zachwyca domowników. Swoją lekką wilgotnością nadaje świeżości i smaku. Nic tylko zajadać palcami :)
Klaudia Wysocka
3/4. Ciasto drożdżowe z dżemem truskawkowym
Uwielbiam aksamitny zapach i kruchość ciasta drożdżowego. Dlatego stawiam na klasyczne ciasto drożdżowe z nutą truskawki oraz odrobiną dobroci w postaci kruszonki. Jego smak zachwyca domowników. Swoją lekką wilgotnością nadaje świeżości i smaku. Nic tylko zajadać palcami :)
Klaudia Wysocka
4/4. Ciasto drożdżowe z dżemem truskawkowym
Uwielbiam aksamitny zapach i kruchość ciasta drożdżowego. Dlatego stawiam na klasyczne ciasto drożdżowe z nutą truskawki oraz odrobiną dobroci w postaci kruszonki. Jego smak zachwyca domowników. Swoją lekką wilgotnością nadaje świeżości i smaku. Nic tylko zajadać palcami :)