Bulion warzywny to doskonała baza do innych zup lub danie samo w sobie. Wywar mojego pomysłu, ma głęboki, pełny smak i złoty, intensywny kolor. Przygotowuję go duże ilości a potem trzymam zamrożony w małych porcjach, szybko się rozmrozi i na jego bazie można przygotować błyskawiczną zupę :-).
Justyna mazur
2/3. Bulion warzywny
Bulion warzywny to doskonała baza do innych zup lub danie samo w sobie. Wywar mojego pomysłu, ma głęboki, pełny smak i złoty, intensywny kolor. Przygotowuję go duże ilości a potem trzymam zamrożony w małych porcjach, szybko się rozmrozi i na jego bazie można przygotować błyskawiczną zupę :-).
Justyna mazur
3/3. Bulion warzywny
Bulion warzywny to doskonała baza do innych zup lub danie samo w sobie. Wywar mojego pomysłu, ma głęboki, pełny smak i złoty, intensywny kolor. Przygotowuję go duże ilości a potem trzymam zamrożony w małych porcjach, szybko się rozmrozi i na jego bazie można przygotować błyskawiczną zupę :-).