Zdrowie na talerzu 04/2020

Co jeszcze w nowym numerze "Zdrowie na talerzu"? Najnowsza książka Anny Lewandowskiej "Healthy sweets by Ann", czyli domowe słodycze i inne propozycje na słodko w zdrowszej wersji. Trenerka podpowiada, jak zrobić łakocie dla dzieci, tort urodzinowy dla męża i śniadanie na słodko. Specjalnie dla Czytelników poleca wybrane przepisy z książki, w tym słynne kulki mocy truskawkowe. 

W numerze podpowiadamy wszystkie receptury na modne i zdrowe przetwory. Sprawdźcie, jakie klasyki dla dobrego samopoczucia i smaku w diecie warto zrobić do zimowych zapasów. Ponadto - Kobiety bez diety - wyjątkowe dietetyczki i psycholożki - podpowiadają, jak nie dać się zwariować w świecie wszechobecnych "diet-cud" i jeść zgodnie z podpowiedziami naszego organizmu.

Dbamy o zdrowie, ale też kondycję naszej planety, dlatego zebraliśmy proste 5 sposobów na zero waste dla każdego. Wprowadź zmiany, które pozwolą Ci zaoszczędzić czas i pieniądze, a tym samym przysłużyć się niemarnowaniu żywności. W magazynie poczytacie też, jakie produkty wzmocnią płuca, co "siedzi" w produktach typu "light" i w których składnikach znajdziecie najwięcej witaminy E, zwanej witaminą młodości. Nowe "Zdrowie na talerzu" nr 04/2020 już w kioskach!

Zdrowie na talerzu - najnowszy numer to m.in. Aronia pod lupą i wszystkie właściwości tego polskiego superfood. Król sezonu - kalafior - czas na pyszne przepisy z tym warzywem - wśród propozycji pizza, kotlety i inne pyszności. Do tego dania, które poprawiają nastrój, tajemnice diety stulatków i jadłospis od dietetyka do pracy w biurze.

To może cię zainteresować