Zdrowie na talerzu 03/2020

Czas na magazyn "Zdrowie na talerzu", a w nim m.in. kulinarne trendy. Dowiesz się, czy trzeba myć kurczaka przed pieczeniem i ile cukru jest w keczupie. Wybralismy warzywo sezonu - sprawdź, jak fasolka szparagowa może być przygotowana w kuchni. Temat numeru to potrawy, które wzmocnią odporność. Ale to nie wszystki!

W numerze 03/2020 "Zdrowie na talerzu" podpowiadamy, jak podejść do tematu prawidłowego nawodnienia latem. Polecamy tygodniowy plan posiłków i rozprawiamy się z dietetycznymi mitami. Zachwalamy superfood po polsku, czyli jagody prosto z lasu. W cyklu pomocnik kuchenny wyjaśniamy, jak przechowywać warzywa i owoce, by zachowały witaminy. Na sezon grillowania polecamy idealne marynaty na grilla, smakołyki prosto z rusztu.  Do tego potrawy energetyczne, domowe lody i biblioteka smakosza! Sprawdźcie koniecznie w najnowszym numerze!

Najnowszy numer magazynu "Zdrowie na talerzu" to pomysły na pyszne, wartościowe i przemyślane posiłki dla całej rodziny. Temat z okładki to sposoby na odporność, czyli dania bogate w cynk. Do tego materiał o jagodach w diecie, grillowe wskazówki i jadłospis na mocne kości.

To może cię zainteresować