Szwajcarskie Chrebeli to anyżkowe ciasteczka do herbaty, kawy, wina lub piwa. Chrupiące z wierzchu i miękkie w środku, leciutkich i pięknie pachnących anyżkiem. O pięknym, jasnym kolorze i charakterystycznej formie jak zwierzęce pazury.
Edyta Guhl
2/3. Szwajcarskie Chrebeli
Szwajcarskie Chrebeli to anyżkowe ciasteczka do herbaty, kawy, wina lub piwa. Chrupiące z wierzchu i miękkie w środku, leciutkich i pięknie pachnących anyżkiem. O pięknym, jasnym kolorze i charakterystycznej formie jak zwierzęce pazury.
Edyta Guhl
3/3. Szwajcarskie Chrebeli
Szwajcarskie Chrebeli to anyżkowe ciasteczka do herbaty, kawy, wina lub piwa. Chrupiące z wierzchu i miękkie w środku, leciutkich i pięknie pachnących anyżkiem. O pięknym, jasnym kolorze i charakterystycznej formie jak zwierzęce pazury.