Wróć do przepisu >
Penne z dojrzewającą hiszpańską kiełbasą, szpinakiem i serem pleśniowym
Agata.S
1/9. Penne z dojrzewającą hiszpańską kiełbasą, szpinakiem i serem pleśniowym
Agata.S
2/9. Penne z dojrzewającą hiszpańską kiełbasą, szpinakiem i serem pleśniowym
Agata.S
3/9. Penne z dojrzewającą hiszpańską kiełbasą, szpinakiem i serem pleśniowym
Agata.S
4/9. Penne z dojrzewającą hiszpańską kiełbasą, szpinakiem i serem pleśniowym
Agata.S
5/9. Penne z dojrzewającą hiszpańską kiełbasą, szpinakiem i serem pleśniowym
Agata.S
6/9. Penne z dojrzewającą hiszpańską kiełbasą, szpinakiem i serem pleśniowym
Agata.S
7/9. Penne z dojrzewającą hiszpańską kiełbasą, szpinakiem i serem pleśniowym
Agata.S
8/9. Penne z dojrzewającą hiszpańską kiełbasą, szpinakiem i serem pleśniowym
Agata.S
9/9. Penne z dojrzewającą hiszpańską kiełbasą, szpinakiem i serem pleśniowym