Faszerowana kapusta po ormiańsku jest wegetariańska. Nadzienie jest z warzywami, pieczarkami i kaszą, ale jak ktoś lubi można przygotować je tradycyjnie z ryżem i mielonym mięsem. Danie jest smaczne, ale dość czasochłonne.
Edyta Guhl
2/3. Faszerowana kapusta po ormiańsku
Faszerowana kapusta po ormiańsku jest wegetariańska. Nadzienie jest z warzywami, pieczarkami i kaszą, ale jak ktoś lubi można przygotować je tradycyjnie z ryżem i mielonym mięsem. Danie jest smaczne, ale dość czasochłonne.
Edyta Guhl
3/3. Faszerowana kapusta po ormiańsku
Faszerowana kapusta po ormiańsku jest wegetariańska. Nadzienie jest z warzywami, pieczarkami i kaszą, ale jak ktoś lubi można przygotować je tradycyjnie z ryżem i mielonym mięsem. Danie jest smaczne, ale dość czasochłonne.