PrzyslijPrzepis.plhttp://www.przyslijprzepis.pl/images/logo.png19874Kapusta zasmażana z kopytkamihttps://www.przyslijprzepis.pl/media/cache/default_view/uploads/media/recipe/0008/14/kapusta-zasmazana-z-kopytkami.jpeg10001500http://www.przyslijprzepis.pl/przepis/kapusta-zasmazana-z-kopytkami
300 g surowego boczku
1 cebula
500 g białej kapusty
1 pełna łyżka mąki
500 ml bulionu warzywnego
Sposób przygotowania przepisu:
Kapusta zasmażana z kopytkami
1.
Cebulę siekamy, boczek kroimy w paski. Smażymy na rozgrzanym smalcu.
Dodajemy poszatkowaną kapustę, zalewamy bulionem i dusimy pod przykryciem przez kwadrans. Oprószamy mąką dokładnie łączymy składniki.
Koperek siekamy, dodajemy do kapusty.
Podajemy razem.
Ładowanie
Trwa ładowanie...
Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników
Musisz być zalogowany do serwisu, aby dodać zdjęcie
Komentarze