Makaron spaghetti z tuńczykiem i rukolą

0 (0 ocen)

  • 20 min

Danie powstało z resztek pozostałości z lodówki.

  • 20 min

Składniki:

  • 4 łyżki kukurydzy z puszki
    4 łyżki selera (w słoiku)
    mała miska makaronu spaghetti pełnoziarnistego
    garść rukoli
    1/2 puszki tuńczyka w kawałkach
    3 cebule

Makaron spaghetti z tuńczykiem i rukolą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Makaron z tuńczykiem i rukolą 1. Makaron przygotowuję zgodne z opisem na opakowaniu. Do rondla wrzucam ugotowany makaron, garść rukoli, cztery łyżki kukurydzy z puszki, 4 łyżki selera, odsączonego tuńczyka oraz posiekane cebule. Wszystkie składniki chwilę gotuję (aż będzie ciepłe) i dokładnie mieszam.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy