Pasta twarogowa z wędliną i szczypiorkiem

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Smaczna pasta twarogowa z dodatkiem wędliny i szczypiorku. Polecam na kanapki.

  • 20 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 100 g twarogu
    100 g wędliny
    1 łyżka pokrojonego szczypiorku
    3 łyżki majonezu chrzanowego
    sól do smaku
    pieprz do smaku

Pasta twarogowa z wędliną i szczypiorkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • P 1. Twaróg rozgniatamy widelcem. Wędlinę kroimy na drobno i dodajemy do twarogu razem ze szczypiorkiem i majonezem. Przyprawiamy do smaku i mieszamy.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy