Pasta z gotowanych udek z rosołu

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 8 osób
  • Łatwy

Zapraszam na smaczną pastę do pieczywa. Pasta jest szybka w przygotowaniu i smakuje świetnie z domowym pieczywem. Polecam.

  • 30 min
  • Dla 8 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 2 ćwiartki kurczaka ugotowane z rosołu
    2 marchewki ugotowane z rosołu
    3 łyżki majonezu
    5 czubatych łyżek pokrojonej natki pietruszki
    1/3 łyżeczki soli himalajskiej różowej
    1/3 łyżeczki pieprzu ziołowego
    1/3 łyżeczki suszonej cebuli

Pasta z gotowanych udek z rosołu - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mięso oddzielamy od kości i skóry, wkładamy do kielicha blendera. Dodajemy pokrojoną marchewkę i natkę pietruszki oraz resztę składników. Blendujemy.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy