Pasta wiosenna z twarogiem

0 (0 ocen)

  • 10 min

Pysznie i zdrowo .

  • 10 min

Składniki:

  • 25 dag twarogu półtłustego
    1 jajko
    1 ogórek świeży
    1 pomidor
    pęczek szczypiorku
    1 łyżka śmietany 18 %
    1 łyżka majonezu
    1 łyżka masła
    sól
    pieprz
    Vegeta

Pasta wiosenna z twarogiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Twaróg przełóż do miseczki i dobrze rozetrzyj. Dodaj pokrojony na drobno szczypiorek.
    Ogórka obierz ze skórki i pokrój na drobną kosteczkę .
    Pomidora obierz ze skóry , usuń wodnistą część razem z nasionkami i również pokrój na drobno. Jajko ugotuj na twardo , ostudź i pokrój na drobno. Do pokrojonych składników dodaj majonez , śmietanę i masło . Wszystko razem wymieszaj i dopraw do smaku.

Komentarze

Podobne przepisy