JAJKA FASZEROWANE Z PIECZARKAMI

0 (0 ocen)

  • 30 min

ŚWIĄTECZNE JAJKA,ZNIKAJĄCE ŻE STOŁU W MIG,RAZ DO ROKU

  • 30 min

Składniki:

  • 10JAJEK 20- 30DAG PICZAREK MAJONEZ PIEPRZ SÓL

Jajka faszerowane z pieczarkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. JAJKA UGOTOWAĆ NA TWARDO. PIECZARKI UMYC I ZAGOTOWAĆ . PIECZARKI POKROIĆ W KOSTKE OBSMAŻYĆ NA PATELNI PRZYPRAWIĆ SOLA I PIEPRZEM JAJA PO OSTYGNIECIU OBRAĆ PRZEKROIĆ NA PÓŁ ZÓŁTKA DAĆ DO MISKI PODUSIC WIDELCEM NA DROBNO DODAĆ OSTYGNIĘTE PIECZARKI MAJONEZ I WYMIESZAĆ NA JEDNOLITĄ MASE. W MIEJSCE ŻÓŁTEK WYPEŁNIC MASA I MOŻNA UDEKOROWAĆ SZCZYPIORKIEM

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy