Faszerowany comber z królika ze szparagami i marchewką

0 (0 ocen)

Pyszny na obiad

Składniki:


  • 500g comber z królika,
    zielone szparagi,
    młoda marchew,
    sól,
    pieprz,
    papryka czerwona słodka,
    olej.

Faszerowany comber z królika ze szparagami i marchewką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mięso opłucz i osusz ręcznikiem papierowym. Delikatnie natnij w miejscach tak aby było równej grubości. ( najlepiej aby powstał równy płat mięsa ). Posyp solą, pieprzem i papryką. Ułóż na każdy kawałek mięsa szparagi oraz pokrojoną wzdłuż marchew. Zwiń w roladkę. Zwiąż sznurkiem spożywczym i smaż na rozgrzanym oleju z każdej strony.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy