Pasta z makreli

0 (0 ocen)

  • 10 min

Pyszny sposób na urozmaicenie zwykłej konserwy rybnej .

  • 10 min

Składniki:

  • 1 puszka filetów z makreli w sosie pomidorowym.
    1/2 średniej cebuli
    1/2 pęczka natki pietruszki
    1/2 płaskiej łyżeczki vegety
    szczypta pieprzu

Pasta z makreli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Całą zawartość puszki wyjmujemy na miseczkę , dodajemy cebulkę pokrojoną w drobniutką kosteczkę ,drobno pokrojoną natkę pietruszki oraz przyprawy. Wszystko dokładnie mieszamy widelcem i odstawiamy na 5 minut do przegryzienia się smaków.

Porady

Najlepiej smakuje na świeżej bułeczce pszennej posmarowanej wcześniej masełkiem.

Komentarze

Podobne przepisy