Pasta jajeczno - łososiowa

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Zapraszam na smaczną pastę do pieczywa. Przygotowana z dodatkiem wędzonego łososia.
Polecam.

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 3 ugotowane na twardo jajka
    100 g wędzonego łosiosia
    100 g serka naturalnego
    1 łyżka majonezu
    1 cebula dymka
    sól do smaku
    pieprz do smaku

Pasta jajeczno - łososiowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta jajeczno - łososiowa 1. Jajka obieramy i kroimy w kosteczkę, wkładamy do miski. Łososia kroimy w kostkę, dokładamy do jajek.
    Cebulkę obieramy i kroimy w kosteczkę, a szczypiorek kroimy na drobno, przekładamy do miski. Wkładamy pozostałe składniki i doprawiamy do smaku. Mieszamy.

Komentarze

Podobne przepisy