Pasta makrelowo-jajeczna

0 (0 ocen)

  • 15 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Prosta i pachnąca pasta rybna

  • 15 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • -duża wędzona makrela (ok 250-300g)
    -3 jajka
    -cebula
    -2 łyżki majonezu
    -sól i pieprz

Pasta makrelowo-jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować i ostudzić. Cebulę obrać i posiekać. Jajka pokroić w kostkę. Dodać do cebuli. Makrelę dokładnie obrać z ośći i rozdrobnić. Dodać do reszty. całość doprawić solą i pieprzem do smaku. Dodać majonez i dokładnie wymieszać. Najlepiej smakuje schłodzona.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy