Pasta jajeczna z dymką i fetą

0 (0 ocen)

  • 15 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Zapraszam na smaczną pastę do pieczywa.

  • 15 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 4 jajka ugotowane na twardo
    50 g fety
    4 dymki ze szczypiorkiem
    2 łyżki majonezu
    sól, pieprz

Pasta jajeczna z dymką i fetą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka obieramy ze skorupek i kroimy. Przekładamy jajka do miseczki, dodajemy fetę i razdrabniamy razem widelcem. Dymki kroimy razem ze szczypiorkiem drobno, dodajemy do jajek (trochę zostawiamy do posypania).
    Następnie dodajemy majonez oraz sól i pieprz do smaku. Mieszamy razem i posypujemy resztą szczypiorku.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy