KREM NA TORT

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 1 osoby

Ten krem nadaje się nie tylko na tort. Można go użyć nawet na roladę.

  • 20 min
  • Dla 1 osoby

Składniki:

  • - 500 g margaryny miękkiej
    - 3 tabliczki czekolady mlecznej
    - 8 łyżek mlek
    - 3 łyżki cukru pudru

Krem na tort - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Angelika 1. PRZYGOTOWANIE:
    Do garnka wlewamy wodę i na niego kładziemy drugi garnek jak zacznie się gotować i wrzucamy czekoladę i wlewamy mleko. Roztapiamy nad parą wodną cały czas mieszamy. Odkładamy aby wystygło. Margarynę i cukrem pudrem ucieramy na puch , dodajemy wystudzoną czekoladę i wszystko dokładnie mieszamy. Mamy gotowy krem.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy