Faszerowane jajka z łososiem i cebulką

  • wyświetlono: 394 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Szybka w przygotowaniu przekąska. Sprawdzi się na domowych imprezach lub świątecznym stole.

32

Składniki

5 jajek
100 g łososia wędzonego na zimno
1 cebulka
½ pęczka natki pietruszki
2 łyżki majonezu
Sól
Pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Faszerowane jajka z łososiem i cebulką

  • 1. Jajka gotujemy na twardo, obieramy ze skorupki. Każde jajko kroimy na pół, wyjmujemy żółtko. Cebulkę oraz koperek siekamy bardzo drobno. Dodajemy pokrojonego łososia. Wszystko dokładnie mieszamy. Dodajemy majonez, przyprawiamy solą i pieprzem. Na każde jajko oraz miejsce po żółtku układamy farsz.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniałosośw_kilka_chwilzdrowie_na_talerzuprzystawkaboże narodzenieFaszerowane jajkajajka z łososiemprzepis_miesiąca1000

Komentarze

Podobne przepisy

z łososiem

Dodane przez: juchab

Jajka faszerowane wędzonym łososiem

Dla zaostrzenia smaku dodałam chrzan,...

jajka faszerowane łososiem i serkiem wiejskim

Dodane przez: justi2401

Jajka faszerowane łososiem i serkiem wiejskim

Jajka faszerowane tym nadzieniem...

Jajka faszerowane tatarem z łososia

Dodane przez: Konto nieaktywne

Jajka faszerowane tatarem z wędzonego łososia

Tatar z łososia idealnie komponuje...

Jajka faszerowane łososiem wędzonym

Dodane przez: Goszka

Jajka faszerowane łososiem wędzonym

Jajka faszerowane wędzonym łososiem...

Jajka faszerowane łososiem

Dodane przez: Blog SiK

Jajka faszerowane łososiem

Idealna przystawka na wielkanocny...

Jajka z łososiem faszerowana kaparami

Dodane przez: Koper

Jajka z łososiem faszerowane kaparami

Wędzony łosoś znakomicie komponuje...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE